KOMMANDE KURSER

4 kvällar á 2h mellan 23-28 Juni 2020

I maj 2020 avslutades den första "The Unfinished Story"-kursen online. Detta sade några av deltagarna om kursen:


"The Unfinished Story är en nyttig kurs. Att gå den är väl investerad tid för alla pånyttfödda/Bibeltroende kristna, och speciellt för personer som på något sätt är engagerade i mission." - Marcus Svedman, IBRA


"En sammanfattande kurs om Bibelns röda tråd - mission och hur den är aktuell
för varje kristen lärjunge. Fantastiskt kort och koncis samtidigt som den ger en längtan att studera Bibeln mer och med ”rätt glasögon”. Perfekt om man vill fördjupa sina kunskaper om mission eller bara få en smak av Bibeln i sin  helhet. 

- Olivia & Daniel Calle, Borås


“The Unfinished Story” är en kurs som inspirerar och utmanar alla kristna att bli engagerade i det Gud gör i hela vår värld. Du kommer på kursen att få en överblick av bibliska, historiska, strategiska och kulturella aspekter av Guds mission och hur vi alla kan delta! Kursens material är endast på engelska, men i smågrupperna talar vi svenska.


  • Du kommer att få se inspirerande video-undervisning av Max Chismon, internationell ledare för Simply Mobilizing. Alla videos har engelska undertexter.
  • Vi tittar även på andra videos som kompletterar undervisningen i varje session.
  • Vi kommer att be för de minst nådda folken i världen och i Sverige.
  • Vi läser inspirerande artiklar tillsammans och svarar och reflekterar på vad vi just tittat på och studerat.
  • Vi delar in oss i smågrupper online där alla deltagare får dela det man upplevt att Gud talat till dig personligt och vi ber tillsammans.
  • Vi använder oss av plattformen Zoom för vår online-kurs. Kolla in zoom.us för att se hur det funkar.4 kvällar á 2 timmar, tis 23 juni kl. 19-21, tors 25 juni kl.19-21,

fre 26 juni kl. 19-21 samt sön 28 juni kl.19-21Anmälan sker till mika@kairoskurs.se. Vid anmälan får du en pdf-studiebok samt bönebok skickat till din mail och en länk till online-kursen. Sista anmälan är mån 22 juni, begränsat antal platser! Du behöver en dator med mikrofon och kamera för att kunna medverka eller en surfplatta, mobil med gratis-applikationen “Zoom cloud meetings” installerat.Kursen är gratis men har ett rekommenderat pris på 200 kr.

Kairoskurs i Eskilstuna 2-4 & 22-25 oktober 2020

Välkommen på Kairoskurs i höst! 2 helger i oktober för dig som vill växa i att leva ut din tro i din vardag. Vi studerar en bok tillsammans, tittar på inspirerande filmer, ber för vår värld, fikar och samtalar om vårt uppdrag att leva ut Jesus i vår värld.


TID

2-4 oktober & 22-25 oktober 2020KOSTNAD

90o kr för kursmaterial samt fika och 2 luncher.ANMÄLAN

Anmälan sker via denna länk, https://forms.gle/VR9JnkyvwzHQoj6C9
Vid frågor om kursen kontakta Patrick Ölund,

0738117850, patrick.olund@pingsteskilstuna.se

 

SAMARBETSFÖRSAMLINGAR OCH ORGANISATIONER

NETWORK

VAD SÄGER FOLK?

Här kan du läsa några vittnesbörd av folk som har gått kursen.

Patrick Ölund

Pingstförsamlingen, Eskilstuna

Jag har arbetat i mission i över 20 år och gick denna kurs i höst 2017. Den gav mig otroligt mycket. Speciellt en större kärlek och passion till de människor som aldrig haft möjlighet att höra evangelium här i Sverige. Man behöver inte nödvändigtvis åka till jordens yttersta gräns för att vinna människor till Jesus. Det är bara att gå ut på stan och titta på de som går där. Jag uppmuntrar varje troende att gå denna kurs. Den kommer att vidga din syn på Guds kärlek till alla människor.

Lydia Eriksson

Linköping, elev på Nikodemusinstitutet

Kursen har visat mig mer av Guds stora plan och vision. Den triggar igång en längtan att bli en sann biblisk kristen och viljan att vara en del av Guds vision att nå alla jordens onådda folk.

William Wengelin

Linköping, elev på Nikodemusinstitutet

Kursen har varit en ögonöppnare och ger nytt fokus på mission.

KAIROSKURS SVERIGE

 

Kairos är en grundläggande kurs om global kristen mission.

LÄS MER

KONTAKTPERSONER:


Mika Kosonen, 0739822072

mika@kairoskurs.se​

GILLA VÅR FACEBOOK SIDA