SENASTE NYTT

DEC, 2019

 

KAIROSKURS SVERIGE MEDVERKADE I BELGRAD, SERBIEN

 

Två av Sveriges huvudfacilitatorer var med i den andra Kairoskursen någonsins i Serbiens huvudstad, Belgrad. Så fantastiskt roligt att vi från Sverige får vara med och utmana kristna i Europa att leva ett missionellt liv!

DEC, 2019

 

KAIROSKURS I HÖSTAS I BORÅS

 

Under hösten september till november hölls en Kairoskurs en kväll i veckan i Borås. Deltagarna fick ett större hjärta för världens folk. Kursen avslutades med ett mycket uppskattat besök av förra Europaledaren för Simply Mobilizing, Linda Harding,  som även predikade i Pingstkyrkan på söndagsgudstjänsten.

MARS, 2019

 

KAIROSKURSEN I BORÅS

 

Under mars månad höll vi en Kairoskurs i Borås med 11 deltagare. Den yngste var 19 år och den äldsta var över 70 år. Deltagarna vittnade under sista dagen om att de har fått en ny vision och inriktning i livet.

17 FEBRUARI, 2019

 

KAIROSKURSEN I ESKILSTUNA

 

Kairoskursen i Eskilstuna hade en väldigt stark avslutning i februari. Vi fick höra gripande vittnesbörd på hur Gud har arbetat i studenternas liv under kursens gång.

 

Om du vill ha en Kairoskurs i din församling eller vill veta mer, ta kontakt med Mika Kosonen, 0739-822072 eller mika@kairoskurs.se

8 OKTOBER, 2018

 

KAIROSKURSEN I BJÄRKA-SÄBY

 

5-9 augusti 2018 hölls den första svenskspråkiga Kairoskursen på Bjärka-Säby utanför Linköping. 16 deltagare från olika delar av Sverige deltog.

 

Några röster från deltagarna:

  - "Jag har fått helt ny vision av mission".

  - "Den andliga skarpheten i kursen har gjort så att jag har blivit skickliggjord i min tjänst för Gud".

  - "Jag har hållt på med onåddafolkmission i 15 år men Kairos har hjälpt mig att slipa på de verktyg Gud har lagt ned i mig"

  - "Kairos tänder en eld i ens hjärta och en vilja att göra mer"

 

Om du vill ha en Kairoskurs i din församling eller vill veta mer, ta kontakt med Mika Kosonen, 0739-822072 eller mika@kairoskurs.se

17 JUNI, 2018

 

VAD ÄR SIMPLY MOBILIZING?

 

Simply Mobilizing är huvudman för Kairoskursen. Kursen startade på Filippinerna på 90-talet. Den baserades på Dr. Jonathan Lewis tre böcker “World mission book” som i sin tur baseras på Perspectives on the world christian movement från US center for world mission. Max Chismon är grundare och ledare för Simply Mobilizing. Han är en missionär som har arbetat största delen av sitt liv i Filippinerna som utsänd missionär från Assemblies of God, Nya Zealand.

 

För mer information, besök www.simplymobilizing.com

17 JUNI, 2018


VAD SÄGER FOLK OM KAIROSKURSEN?


Deltagarna i denna Kairoskurs är DTS-studenter på en YWAM bas (Ungdom med uppgift). De berättar lite kort vad Kairoskursen handlar om.

1 JUNI, 2018


BESÖK OSS UNDER NYHEMSVECKAN


Vi har bokat en monterplats under Nyhemsveckan, 18-23 juni 📷😁 Kom gärna och hälsa på sen... www.nyhemsveckan.se

11 APRIL, 2018


SVENGELSKA KURS I LINKÖPING


Hösten 2017 höll vi den första "Svengelska" Kairoskursen men i augusti 2018 kommer vi att köra en kurs på svenska i Bjärka Säby. Se till att du inte missar denna historiska händelse! Läs mer om detta här!

SAMARBETSFÖRSAMLINGAR OCH ORGANISATIONER

NETWORK

VAD SÄGER FOLK?

Här kan du läsa några vittnesbörd av folk som har gått kursen.

Patrick Ölund

Pingstförsamlingen, Eskilstuna

Jag har arbetat i mission i över 20 år och gick denna kurs i höst 2017. Den gav mig otroligt mycket. Speciellt en större kärlek och passion till de människor som aldrig haft möjlighet att höra evangelium här i Sverige. Man behöver inte nödvändigtvis åka till jordens yttersta gräns för att vinna människor till Jesus. Det är bara att gå ut på stan och titta på de som går där. Jag uppmuntrar varje troende att gå denna kurs. Den kommer att vidga din syn på Guds kärlek till alla människor.

Lydia Eriksson

Linköping, elev på Nikodemusinstitutet

Kursen har visat mig mer av Guds stora plan och vision. Den triggar igång en längtan att bli en sann biblisk kristen och viljan att vara en del av Guds vision att nå alla jordens onådda folk.

William Wengelin

Linköping, elev på Nikodemusinstitutet

Kursen har varit en ögonöppnare och ger nytt fokus på mission.

KAIROSKURS SVERIGE

 

Kairos är en  kurs för alla troende 

LÄS MER

KONTAKTPERSONER:


Mika Kosonen, 0739822072

mika@kairoskurs.se​

GILLA VÅR FACEBOOK SIDA