SENASTE NYTT

MAX CHISMON TILL SVERIGE!


Vi är jätteglada att Max Chismon, internationell ledare för Simply Mobilizing kommer till Sverige! Han är en av huvudtalarna på PEM/PEF-konferensen i Filadelfiakyrkan 30/8-2/9. I samband med hans besök så anordnar Kairoskurs Sverige tillsammans med Simply Mobilizing Europa ett seminarium i Citykyrkan, Stockholm som heter missionell församling.


Drömmer du om att se en församling där varje medlem är aktivt involverad i tjänst för Guds rikes utbredande? Att se din församling växa och leva i Guds uppdrag i vår värld genom dina medlemmar? Att utrusta de troende till att leva missionella liv? Hur kan din församling växa i att bli mer missionell och vilka steg behöver ni ta för att se detta hända?

Missionell församling-seminariet är till för att inspirera och utmana dig som pastor/ledare till en djupare förståelse av församlingens uppdrag i vår värld.


MISSA INTE CHANSEN att få bli inspirerad och utmanad av Max som arbetat i 40 år med att mobilisera troende till missionella liv. Simply Mobilizings arbete sträcker sig idag till över 100 länder. För mer info se

denna länk där du får reda på mer om seminariet samt hur du kan anmäla dig!


https://drive.google.com/file/d/1nB3-FolxWi2fQJ7s8-6MZjcpGGPztWRy/view?usp=sharingDEC, 2019

 

KAIROSKURS SVERIGE MEDVERKADE I BELGRAD, SERBIEN

 

Två av Sveriges huvudfacilitatorer var med i den andra Kairoskursen någonsins i Serbiens huvudstad, Belgrad. Så fantastiskt roligt att vi från Sverige får vara med och utmana kristna i Europa att leva ett missionellt liv!

DEC, 2019

 

KAIROSKURS I HÖSTAS I BORÅS

 

Under hösten september till november hölls en Kairoskurs en kväll i veckan i Borås. Deltagarna fick ett större hjärta för världens folk. Kursen avslutades med ett mycket uppskattat besök av förra Europaledaren för Simply Mobilizing, Linda Harding,  som även predikade i Pingstkyrkan på söndagsgudstjänsten.

MARS, 2019

 

KAIROSKURSEN I BORÅS

 

Under mars månad höll vi en Kairoskurs i Borås med 11 deltagare. Den yngste var 19 år och den äldsta var över 70 år. Deltagarna vittnade under sista dagen om att de har fått en ny vision och inriktning i livet.

17 FEBRUARI, 2019

 

KAIROSKURSEN I ESKILSTUNA

 

Kairoskursen i Eskilstuna hade en väldigt stark avslutning i februari. Vi fick höra gripande vittnesbörd på hur Gud har arbetat i studenternas liv under kursens gång.

 

Om du vill ha en Kairoskurs i din församling eller vill veta mer, ta kontakt med Mika Kosonen, 0739-822072 eller mika@kairoskurs.se

8 OKTOBER, 2018

 

KAIROSKURSEN I BJÄRKA-SÄBY

 

5-9 augusti 2018 hölls den första svenskspråkiga Kairoskursen på Bjärka-Säby utanför Linköping. 16 deltagare från olika delar av Sverige deltog.

 

Några röster från deltagarna:

  - "Jag har fått helt ny vision av mission".

  - "Den andliga skarpheten i kursen har gjort så att jag har blivit skickliggjord i min tjänst för Gud".

  - "Jag har hållt på med onåddafolkmission i 15 år men Kairos har hjälpt mig att slipa på de verktyg Gud har lagt ned i mig"

  - "Kairos tänder en eld i ens hjärta och en vilja att göra mer"

 

Om du vill ha en Kairoskurs i din församling eller vill veta mer, ta kontakt med Mika Kosonen, 0739-822072 eller mika@kairoskurs.se

17 JUNI, 2018

 

VAD ÄR SIMPLY MOBILIZING?

 

Simply Mobilizing är huvudman för Kairoskursen. Kursen startade på Filippinerna på 90-talet. Den baserades på Dr. Jonathan Lewis tre böcker “World mission book” som i sin tur baseras på Perspectives on the world christian movement från US center for world mission. Max Chismon är grundare och ledare för Simply Mobilizing. Han är en missionär som har arbetat största delen av sitt liv i Filippinerna som utsänd missionär från Assemblies of God, Nya Zealand.

 

För mer information, besök www.simplymobilizing.com

17 JUNI, 2018


VAD SÄGER FOLK OM KAIROSKURSEN?


Deltagarna i denna Kairoskurs är DTS-studenter på en YWAM bas (Ungdom med uppgift). De berättar lite kort vad Kairoskursen handlar om.

1 JUNI, 2018


BESÖK OSS UNDER NYHEMSVECKAN


Vi har bokat en monterplats under Nyhemsveckan, 18-23 juni 📷😁 Kom gärna och hälsa på sen... www.nyhemsveckan.se

11 APRIL, 2018


SVENGELSKA KURS I LINKÖPING


Hösten 2017 höll vi den första "Svengelska" Kairoskursen men i augusti 2018 kommer vi att köra en kurs på svenska i Bjärka Säby. Se till att du inte missar denna historiska händelse! Läs mer om detta här!